Workshops

Wil je kennismaken met de kracht van verhalen en anekdotes als zorgprofessional, student, docent of betrokkene in de zorg en het onderwijs? Leren om zelf een column te schrijven? Ontdekken welke verhalen jullie in je hebben en hoe het jouw werk of opleiding kan verrijken? Op het podium jouw (organisatie)verhaal vertellen?

Dat kan! Samen met het Heldenbureau kan je hiermee aan de slag in verschillende workshops. Het leuke van de workshops van Heldenbureau is dat je vooral zelf aan de slag gaat. Of je nu je eigen verhaal wilt ontdekken, het gaat gebruiken om studenten te motiveren of je wilt onderscheiden van andere scholen maakt niet uit. We stemmen de workshop af op jullie behoefte.

Op basis van jullie vraag kunnen workshops worden ingezet. Onderwerpen zijn; wat is de kracht van een verhaal, hoe maak, vertel en schrijf  ik een verhaal en hoe kan ik verhalen inzetten om studenten te laten leren, of de zorg persoonlijker te maken.

De duur van onze workshops varieert van 1,5 uur tot vier dagdelen. Voorbeelden van workshops zijn:

•    Verhalen in de klas!
•    Held op papier
•    Op verhaal komen
•    Vertel je verhaal

Neem een kijkje in ons portfolio voor de workshops die wij aanbieden. Maatwerk is altijd mogelijk. De workshops zijn altijd interactief, praktisch en hebben als doel om deelnemers te inspireren, een spiegel voor te houden én praktische tips te geven die ze de volgende dag kunnen toepassen!

×