Partners

Heldenbureau werkt graag samen met andere ondernemers. Iedereen is een expert op zijn eigen vakgebied en samen ontwikkelen we mooie producten en diensten, waarbij verhalen in zorg en het onderwijs altijd centraal staan.

Hieronder staan al onze partners. Ook met Heldenbureau samenwerken? Neem contact op!

Mieke Bouma

Mieke Bouma - Storytelling Academie

Henk Hofman

Henk Hofman - Storytelling Academie

Wilfred van der Maas

Wilfred van der Maas - Voortgaan!

Karin Beumer

Karin Beumer - Het regelbureau

Deanne Radema

Deanne Radema - km56

Ramiro Martina

Ramiro Martina - de Podcast Meester

Helene Jorna

Helene Jorna - Helene Jorna Illustraties & Ontwerp

previous arrow
next arrow
Mieke Bouma
Henk Hofman
Wilfred van der Maas
Karin Beumer
Deanne Radema
Ramiro Martina
Helene Jorna
previous arrow
next arrow

Logo Storytelling Academy

Bas Schepers heeft zich bij de Storytelling Academy ontwikkeld tot een professionele Storyteller met als expertise verhalen in de zorg en het onderwijs. Na het afronden van onder andere de leergang Chief Storytelling maakt Bas nog steeds regelmatig gebruik maken van de kennis en ervaring van de oprichters van de Storytelling Academy; Mieke Bouma en Henk Hofman. Daarnaast is de Storytelling Academy ook een samenwerking met Heldenbureau aangegaan. Bij opdrachten in bijvoorbeeld het onderwijs, schakelt zij regelmatig Bas in.

Logo Voortgaan!

Wilfred van der Maas is eigenaar van Voortgaan!. Hij verzorgt trainingen in het domein van de zorg. Ook schrijft hij verhalen over zijn ervaringen als fysiotherapeut in de ouderenzorg. Samen met het Heldenbureau is Voortgaan!, initiatiefnemer van ‘De Verhalenpoli’.

Logo Het Regelbureau

Karin Beumer neemt met haar bedrijf Het Regelbureau ondernemers veel werk uit handen. Wil je ruimte in je hoofd, je kunnen richten op wat jij het leukste vindt om te doen of gewoon een evenement geregeld hebben? Dan kun je bij Het Regelbureau terecht.

Voor Heldenbureau verzorgt zij een deel van de administratie. Daarnaast denkt ze actief mee in de verdere ontwikkeling van Heldenbureau en verzorgt ze diverse communicatieactiviteiten. “Het Regelbureau creëert rust in mijn hoofd en agenda!”, aldus Bas.

Logo km56Deanne Radema is eigenaar van km56. Ze is expert  in innovatie en werkontwikkeling in zorg, onderwijs en welzijn. Hoe zorg je ervoor dat de kennis die aanwezig is in je organisatie of team ook echt benut wordt? Die aanwezige kennis en haar lerende aanpak zijn het uitgangspunt van elk veranderingstraject.

Samen met Heldenbureau werkt zij regelmatig aan vraagstukken in (jeugd)zorg en het (speciaal) onderwijs. De combinatie van haar expertise en de verhalende aanpak van Heldenbureau leiden tot verfrissende en betekenisvolle resultaten in een veranderingstraject.

Logo Podcast MeesterRamiro Martina heeft ook de leergang tot Chief Storyteller gevolgd bij de Storytelling Academy. Daar hebben Ramiro en Bas o.a. hun passie voor podcast ontdekt. Ramiro houdt zich voornamelijk bezig met de technische aspecten van een podcastproductie. Met zijn onderwijsachtergrond en passie voor verhalen probeert hij met zijn onderneming verhalen een bredere podium te bieden. En daar zijn podcasts zeker goed voor.

In samenwerking met het Heldenbureau heeft PodcastMeester het afgelopen jaar al meerdere podcastproducties gemaakt.

Logo Hélène Jorna

Hélène Jorna van Hélène Jorna Illustraties & Ontwerp illustreert kinderboeken. Daarnaast tekent ze live bij vergaderingen en evenementen. Ze maakt dat wat er verteld wordt visueel voor alle aanwezigen, een hele waardevolle toevoeging.

Bas en Hélène kennen elkaar van de jubileumbijeenkomst van Kids College Apeldoorn, waar Bas gastspreker was en Hélène live tekende. Naast dat ze in opdracht de nieuwe logo’s van Heldenbureau heeft ontwikkeld, maakte ze de praatplaten voor de familie-avonden bij De Posten.

×