Podcasts

Het medium podcast is snel groeiend in Nederland. Het grote voordeel is dat je een podcast op ieder gewenst moment kunt luisteren. Ook neemt in een podcast het verhaal, bijvoorbeeld in de vorm van een casus, een gelijke plek in naast feiten en cijfers. Ideaal om docenten, studenten, zorgprofessionals en andere betrokken in de zorg en het onderwijs te inspireren en aan je te binden als autoriteit op een vakgebied.

Het Heldenbureau is dé geschikte partner om samen een podcast mee te maken. Wij ondersteunen opdrachtgevers in de zorg en het onderwijs bij het ontwikkelen, opnemen, monteren en produceren van podcasts.
We kunnen al het werk uit handen nemen of bijvoorbeeld alleen de montage doen. We werken met professionele apparatuur, komen op locatie voor opnames, geven advies over de verhaallijn, regelen interviewers, voice over stemmen en pakken, waar nodig, de rol als opnameleider.

Door onze ervaring in de zorg en het onderwijs zijn wij snel thuis in de inhoud die je over wilt brengen in je productie. Neem een kijkje in ons portfolio voor onze producties.

×