Columns

Het schrijven en maken van columns kunnen helpen om de ervaringen, bevindingen en leerervaringen van studenten, docenten en medewerkers van je school te delen, te verspreiden en te verankeren in de organisatie. De anekdotes, belevenissen en avonturen in de columns en blogs inspireren anderen, roepen herkenning op en zorgen ervoor dat meer studenten, docenten en ouders de mogelijkheid krijgen de kracht van verhalen te ontdekken. Hoe meer helden hoe beter!

Het Heldenbureau schrijft (gast)columns, verzorgt workshops en ondersteunt jullie als columncoach bij het op papier krijgen van jullie mening en verhalen.

(Gast)columns

Altijd al een keer olie op het vuur van de discussie over het (v)mbo onderwijs willen gooien?
Een prikkelende column van 400 woorden op de website van je school?
Wil je voorkomen dat de prachtige verhalen van je leerlingen verloren gaan?
Meer bezoekers naar je website

Twijfel niet en huur het Heldenbureau als (gast)columnist in.

Of het nu gaat over het imago van het (v)mbo, de dagelijkse ervaringen van docenten in de klas voor onze kinderen of de bureaucratie waar je als school mee te maken hebt? Het Heldenbureau pakt de pen voor je op!

Als je het Heldenbureau vraagt als gastcolumnist bespreken we altijd:

  • Of je je publiek kent?
  • Welke boodschap je wilt overbrengen?
  • De scherpe rand durft op te zoeken?
  • Naar jouw mening in twee zinnen?
  • Hoe je omgaat met kritiek?
  • Wat er gebeurt als je niks zou doen?

Met antwoorden op deze vragen gaat het Heldenbureau aan de slag en zorgt voor een column die scherp, direct, overtuigend is en vol humor zit. Kijk hieronder voor voorbeelden van het Heldenbureau

Columncoach

Wil je zelf je column schrijven? Wil je snel reageren op een artikel in de krant. Nadert de deadline voor je volgende column?

Maar….geen inspiratie, behoefte aan vier ogen principe of de pen is even op? Of het lastig vinden het uit je hoofd in de pen te krijgen?

Geen probleem! Het Heldenbureau coacht je. Samen zorgen we dat jouw verhaal op papier komt. We gaan de uitdaging aan. We gaan met elkaar daadkrachtig, scherp en overtuigend jouw verhaal slijpen. Begeleiding kan op locatie via email of telefonisch. Ook voor een praktische vraag kan je contact opnemen!