Columns

Altijd al een keer olie op het vuur van de discussie over het (v)mbo onderwijs willen gooien?  Jouw mening over de zorg op papier krijgen? Een prikkelende column van 400 woorden op de website van je school?  Wil je voorkomen dat de prachtige verhalen van je leerlingen verloren gaan?  Meer bezoekers naar je website? Twijfel niet en huur Heldenbureau als (gast)columnist in.

Of het nu gaat over het imago van het (v)mbo, de dagelijkse ervaringen van medewerkers in de zorg, de toekomst van onze kinderen en de ouderen die zorg nodig hebben? Heldenbureau pakt de pen voor je op! Als je het Heldenbureau vraagt als columnist bespreken we altijd:

  • Of je je publiek kent?
  • Welke boodschap je wilt overbrengen?
  • De scherpe rand durft op te zoeken?
  • Hoe je omgaat met kritiek?
  • Wat er gebeurt als je niks zou doen?

Wil je zelf je column schrijven? Wil je snel reageren op een artikel in de krant. Nadert de deadline voor je volgende column?  Maar….geen inspiratie, behoefte aan vier ogen principe of is de pen even op?

Geen probleem! Ook dan ben je welkom bij Heldenbureau. Samen zorgen we dat jouw verhaal op papier komt. We gaan de uitdaging aan. We gaan met elkaar daadkrachtig, scherp en overtuigend jouw verhaal slijpen. Begeleiding kan op locatie via email of telefonisch. Ook voor een praktische vraag kan je contact opnemen! Kijk hier voor voorbeelden van columns die de musketiers van Heldenbureau hebben geschreven.

Column Bas

Columns Aventus

Vraag: Bas Schepers werkte als docent bij Aventus. Door het delen van persoonlijke ervaringen van studenten en docenten wilde Aventus hun externe communicatie veel meer invulling geven. Tijdens een kop koffie bespraken Tim Heyltjes en Bas Schepers de mogelijkheid van een maandelijkse column van Bas over zijn ervaringen in de klas.

Resultaat: De columnreeks #indeklasvanbas was geboren en Bas schreef veel gelezen columns voor Aventus. Lees bijvoorbeeld Toets.

enda!”, aldus Bas.

Columns Uitgeverij Pica

Vraag: Naar aanleiding van eerder verschenen columns kwam Uitgeverij PICA met de vraag of Bas Schepers vaste columnist wilde worden. Met name zijn heldere schrijfstijl en positieve blik op het onderwijs waren redenen voor Uitgeverij Pica deze vraag te stellen.

Resultaat: Verschillende columns, waarin Bas Schepers actuele onderwerpen aan de kaak stelt. Lees hier de columns voor Uitgeverij Pica.

×